Five 9 Sports Management

MY CATO

FRÅN NORRKÖPING, SVERIGE

  • Instagram - Black Circle

        Född: 2002-04-25

             Klubb: IFK Norrköping

          Position: Mittfältare

MY CATO började jobba med Five 9 i september 2018 och var då den enda av våra spelare som inte hade varit på landslagsläger.

Hon hade en halvknackig säsong bakom sig i IFK Norrköping där hon inte riktigt fått chansen, samtidigt som hon även var borta en längre tid med körtelfeber.

Ett år senare är hon en av våra mest meriterade spelare, med landskamper, SM-guld och en given plats i Norrköpings startelva.

 

Den fina säsongen ledde till att flera klubbar från både Elitettan och Allsvenskan ville ha hennes underskrift inför 2020. Efter provträningar och funderande fram och tillbaka blir det Kvarnsvedens IK som får äran att ha denna grymma tjej i sitt lag!

My kommer alltså att byta både skola och stad för att fortsätta sin fotbollssatsning en division upp. 

My Cato

November 2018

I november 2018 blev My uttagen till sitt första landslagsläger på Bosön tillsammans med de andra (just då) bästa 02:orna. Uttagningen kom efter att hon gjort utomordentligt bra ifrån sig i gruppspelet av Cup Kommunal, där landslagets scouter fanns på plats.

My Cato

2019

Efter flertalet landslagsläger med F17 blev My inkallad till en 3-nationsturnering mot Island och Norge. Turneringen var dock inte med F17, utan hon gjorde sin debut i F18-landslaget den 28:e augusti mot Island.

Hon byttes in i 68:e minuten och stod direkt för ett assist i matchen som Sverige vann med 3-1.

Mot Norge i samma turnering gjorde hon sedan sin första match från start med landslaget och spelade alla 93 minuterna.

My Cato

2019

I juni åkte Five 9 ner till Halmstad för att se Östergötland mot Stockholm i Cup Kommunal-finalen.

My hade precis opererat blindtarmen och det var oklart om hon skulle kunna spela pga smärtan.

Hon lyckades dock inte bara spela, utan såg till att hennes Östergötland vann över storfavoriterna Stockholm OCH fick pris som matchens lirare.

Två andra Five 9ers var även starkt bidragande till guldet - Sofia Hjern som storspelade i målet och Ella Degerstedt som gjorde det omöjligt för Stockholm att komma förbi på vänstersidan. 

My Cato

2019

Ett helt magiskt 2019 som avslutades med påskrift för Kvarnsvedens IK. I januari 2020 går flytten upp till Dalarna och Elitettan!

Fotboll på college i usa

College fotboll

Fotbollsstipendium

scholarship usa

stipendium i usa

  • Twitter Social Icon
  • YouTube
  • Instagram

+46 72 726 79 99

© 2019 by Five9-sports

Stockholm, Sverige