Five 9 Sports Management

ISABELLE

NAVRÉN

FRÅN UPPLANDS VÄSBY, SVERIGE

        Född: 1999

          Klubb: Bollstanäs SK

          Position: Forward/ytter

  • Instagram - Black Circle

ISABELLE NAVRÉN spelar i Bollstanäs SK och hade en grym säsong 2018 med 11 mål på 18 matcher - trots att hon faktiskt inte startade varje match (!). Hon är en snabb och stark forward/kantspelare och blev snabbt populär bland collegecoacherna. Trots att hon var hyfsat sent ute så fick hon direkt ett stort intresse. 

Vi träffade Isabelle och hennes pappa på ett möte i början av januari och i februari var hon signad och klar för sin nya skola :)

Isabelle är klar för EMBRY-RIDDLE UNIVERSITY! 

Ny hemstad: Daytona Beach, FLORIDA

Start: augusti 2019

Isabelle i Daytona

Beach

Säsong 1: 2019

Bellan kom till Florida som yttermitt/forward men gjorde ganska snabbt ett positionsbyte och har tagit en självklar plats i startelvan som wingback. Coacherna älskar hennes snabbhet, löpvilja och "commitment" - att hon alltid ger 100 procent för laget. 

Assist på hörna och första målet i Embry-tröjan:

Säsong 1: 2019

Isabelle i Daytona

Beach

Isabelle i Daytona

Beach

Säsong 1: 2019

Bellan och hennes Embry-Riddle avslutade säsongen med att vinna Conference Tournament och kvalificera sig till Nationals, för första gången i skolans historia! Bellan var högst delaktig i rekordsäsongen med massor av assist, mål och oändligt antal maxlöpningar upp och ner längs kanten från sin wingback-position.

I nationals slog de ut både Rollins och Lee, innan de tyvärr fick se sig besegrade av Nova med 2-1 i tredje-rundan. Grym säsong både av laget och Bellan!

Fotboll på college i usa

College fotboll

Fotbollsstipendium

scholarship usa

stipendium i usa

  • Twitter Social Icon
  • YouTube
  • Instagram

+46 72 726 79 99

© 2019 by Five9-sports

Stockholm, Sverige