Five 9 Sports Management

IRMELI 

 

JONSSON

FRÅN JÖNKÖPING, SVERIGE

  • Instagram - Black Circle

Irmeli kontaktade oss egentligen först för att se över möjligheterna att byta klubb i Sverige, men när hon fick höra mer om college så bestämde hon sig till slut för att det lät som en riktigt bra möjlighet. 

Ungefär 5 minuter efter att vi laddade upp hennes video på våran youtube-kanal hade hon direkt en coach som var intresserad, varpå hennes reaktion var " va? seriöst?!". Vi var dock inte alls förvånade - Irmeli är en grym innermittfältare som har starka kvalitéer både offensivt och defensivt.

 

2016 prisades hon som "årets talang" på Jönköpings Fotbollsgala och hon gör i år sin 4:e säsong i division 1. 

Precis som resten av våra Five 9ers tillhör även Irmeli en av de utvalda som blivit kallad till både tipselit- och landslagsläger. 

Vi är stolta över att representera dig, Irmeli!

Update:

Efter flera fina erbjudanden från både division 1 och 2-lag i USA fick Imme även ett förslag från en svensk klubb som hon inte kunde tacka nej till. Klubben är den näst bästa i Sverige: Kopparbergs/Göteborg FC och Imme har skrivit på ett ettårskontrakt, där hon kommer att tillhöra F19 men även träna med A-laget.

        Född: 2000-01-15

          Klubb: Mariebo FK

          Position: Mittfältare

Imme i Göteborg

2019

Irmeli har under 2019 tagit en startplats i Göteborgs otroligt talangfulla F19-lag och varit en stor del av deras super-säsong. Laget tog sig hela vägen till SM-final, där man tyvärr förlorade på straffar mot Växjö.

Irmeli har även debuterad för Göteborgs A-lag och fått känna på tempot på den nivån. I sin första match gjorde hon dessutom assist!

Fotboll på college i usa

College fotboll

Fotbollsstipendium

scholarship usa

stipendium i usa

  • Twitter Social Icon
  • YouTube
  • Instagram

+46 72 726 79 99

© 2021 by Five9-sports

Stockholm, Sverige