Five 9 Sports Management

NEWS

Veckans stora nyhet är att IRMELI JONSSON har bestämt sig.


Imme har varit runt på provträningar i flera lag där alla tränare och sportchefer har sagt samma sak: ”henne ska vi ha!!”

Valet föll på det lag som hon helt enkelt längtade tillbaka till mest, efter att ha varit där och testat. Det betyder att det är KVARNSVEDENS IK som lyckas knyta till sig tjejen som gått från div1 till Kopparberg/Göteborg och nu ska göra sin första säsong i Elitettan. Läs mer på Kvarnsvedens hemsida här: http://www.laget.se/KvarnsvedensIK-Dam/news/6204001/Irmeli-Jonsson-nyforvarv-till-damlagetI sitt nya lag får hon sällskap av två andra Five 9ers som sedan tidigare valt att skriva på för Borlänge-klubben. En av de, My Cato, har också skapat rubriker i veckan då hon blev utsedd till ÅRETS JUNIOR i Östergötland.


En logisk utmärkelse med tanke på att hon gått från inhoppare i div1, till startspelare, ordinarie i ungdomslandslaget och Elitettan-kontrakt på mindre än ett år.

Veckans citat kommer från Isabelle Navrén som är hemma på jullov från Embry-Riddle University i Daytona Beach:

”det var kul att vara hemma i två dagar men nu längtar jag tillbaka. Finns inte en chans att jag skulle stanna kortare än fyra år därborta!”

Recent Posts

See All