Five 9 Sports Management

MINDA

 

FORSBLOM

FRÅN HÖLLVIKEN, SVERIGE

  • Instagram - Black Circle

MINDA FORSBLOM spelar för den allsvenska klubben LB07 och bara det är en stor bedrift, att som 18-åring tillhöra en trupp som spelar i landets bästa liga (dessutom en av världens bästa ligor!). Minda har även flertalet ungdomslandskamper på meritlistan och bör därför räknas som en av de bästa i sin ålder i Sverige. Kolla gärna in hennes highlight-video!

Hon siktar på att åka över och spela college tillsammans med Johanna Nilsson (som du kan läsa mer om på hennes profil). Båda tjejerna har precis börjat med coach-samtal och att göra ett urval av vilka skolor de ser som sina favoriter. Vi ser fram emot att både följa dem i sin utveckling och hjälpa dem att hitta rätt skola!

I början av november 2018 tog Minda och hennes LB07 hem titeln som bästa F19-lag i hela Sverige, efter en rafflande finalmatch mot Rosengård. 

Minda är klar för BARRY UNIVERSITY!

Ny hemstad: Miami, FLORIDA

Start: augusti 2019

        Född: 2000-03-17

Klubb: LB07

          Position: Mittfältare

Minda i MIAMI

Säsong 1: 2019

Minda har gått direkt in i Barry Universitys startelva och dominerat med sin spelförståelse och fina teknik. Med många nya spelare inför säsongen tog det några matcher innan spelet började stämma som lag, men just nu sitter de på en winning streak på fem raka matcher. Hon spelar tillsammans med våra andra två Barry-tjejer: Johanna Nilsson och Emma Lillbäck.

Fotboll på college i usa

College fotboll

Fotbollsstipendium

scholarship usa

stipendium i usa

  • Twitter Social Icon
  • YouTube
  • Instagram

+46 72 726 79 99

© 2021 by Five9-sports

Stockholm, Sverige