Five 9 Sports Management

AMANDA

 

EBBESSON

FRÅN STOCKHOLM, SVERIGE

Född: 1998-08-17

Klubb: Bridgeport University

Position: Mittfältare

  • Instagram - Black Circle

Amanda Ebbesson har redan efter två år en collegekarriär bakom sig som de flesta knappt vågar drömma om. Startspelare och starkt bidragande till att hennes Bridgeport först vann Conference och sedan tog sig hela vägen och fick lyfta den åtråvärda bucklan som NATIONAL CHAMPION 2018. Amanda gjorde bland annat ett viktigt mål i den tuffa semifinalen mot UC San Diego.

Stockholmstjejen är väldigt nöjd med sina två år vid Connecticuts kust, men efter att ha vunnit hela ligan kände hon att det var dags att testa på att spela NCAA divsion 1.

Att transfera ganska sent när man redan har en bra skola och ett bra stipendium är såklart ett tufft beslut, men efter många diskussioner fram och tillbaka så kände Amanda ändå att det var det hon ville köra på.

 

Five 9 var inte Amandas agentur när hon åkte över till USA, så det var väldigt kul att hon ändå valde att höra av sig hit och ta hjälp med transfern.

Vi träffade henne över en fika i Stockholm på hennes jullov och kände direkt att hon var någon man gärna jobbar med. Grym tjej med helt rätt inställning.

När man gör en transfer är det viktigt att ha bra betyg för att få över så många credits som möjligt och när Amanda visade sina betyg gjorde det inte direkt detta svårare. Hon hade A rakt igenom.

 

Amanda är klar för HOFSTRA UNIVERSITY!

Ny hemstad: Long Island, NEW YORK

Start: augusti 2019

Amanda i New York

Säsong 3: 2019

Amanda började starkt med att ta en startplats i Hofstra Universitys duktiga lag och spelade de första matcherna innan hon tyvärr åkte på en benhinneinflammation som hon inte riktigt tagit sig tillbaka från. Säsongen har dock fortsatt helt otroligt bra för laget, som ligger rankade som #15 i hela USA i skrivande stund och har vunnit sin Conference! Mera priser till Amanda, som nu kan stoltsera med att ha vunnit Conference både i D2 och D1!

Amanda i New York

Säsong 3: 2019

Fotboll på college i usa

College fotboll

Fotbollsstipendium

scholarship usa

stipendium i usa

  • Twitter Social Icon
  • YouTube
  • Instagram

+46 72 726 79 99

© 2021 by Five9-sports

Stockholm, Sverige